Καιρός: Ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία – Δείτε το χάρτη

Καιρός: Ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία – Δείτε το χάρτη

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, μικρή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία και σήμερα, Τετάρτη.

Η μέγιστη τιμή της αναμένεται να φτάσει τους 38 έως 40 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τους 34 έως 36 στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τους 33 με 36 στις νησιωτικές περιοχές, με εξαίρεση τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου θα είναι κατά 1 με 2 περίπου βαθμούς υψηλότερη.

Στο σχήμα που ακολουθεί παρουσιάζεται η μέγιστη θερμοκρασία που αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς και οι τιμές της στις πέντε μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

  • Αθήνα:35-37
  • Θεσσαλονίκη:33-35
  • Πάτρα:35-37
  • Λάρισα:37-39
  • Ηράκλειο:34-36

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

-Η θερμοκρασία από την Πέμπτη θα πέσει και θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή

-Σχεδόν αίθριος καιρός στις νησιωτικές περιοχές , στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα και αστάθεια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 4 μποφόρ στο Αιγαίο τα 4-6 μποφόρ με ενίσχυση από την Πέμπτη και μετά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.