Εύβοια: Έντονη βροχόπτωση στις πυρόπληκτες περιοχές – Έκκληση στους κατοίκους από τον δήμαρχο

Εύβοια: Έντονη βροχόπτωση στις πυρόπληκτες περιοχές – Έκκληση στους κατοίκους από τον δήμαρχο

Κακοκαιρία πλήττει αυτή την ώρα την Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα, έντονη είναι η βροχόπτωση στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, σε έκκληση του προς τους κατοίκους υπογραμμίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή την ώρα παρατηρείται έντονη βροχόπτωση σχεδόν σε όλο τον Δήμο. Παρακαλούνται όλοι οι Δημότες που διαμένουν κοντά σε ποτάμια- ρέματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, επίσης να αποφευχθεί κάθε μετακίνηση από σημεία που έχουν επισημανθεί και υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας ή να κατεβάσει κάποιος χείμαρρος απότομα νερά. Είμαστε σε επιφυλακή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.