ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καιρός: Έρχεται νέο «κύμα» κακοκαιρίας από την ερχομένη εβδομάδα

Καιρός: Έρχεται νέο «κύμα» κακοκαιρίας από την ερχομένη εβδομάδα

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ένα νέο «κύμα» κακοκαιρίας.

«Τσουχτερό» παραμένει το κρύο σε πολλά σημεία ολόκληρης της χώρας, την ώρα που το φαινόμενο του «Διομήδη» αποχωρεί από την Ελλάδα.

Από την αρχή της ημέρας καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι χαμηλότερες θερμοκρασίες στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) στην Πέλλα, όπου ο υδράργυρος έδειξε -14 βαθμούς Κελσίου, στο Λαϊλιά Σερρών (-12,2) και στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου Ημαθίας (-11,7).

Την Παρασκευή ο καιρός από πλευράς φαινομένων θα είναι καλός, ωστόσο το κρύο θα παραμείνει και οι βοριάδες σταδιακά θα υποχωρήσουν.

Έρχεται νέο «κύμα» κακοκαιρίας από την ερχομένη εβδομάδα

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη την ερχόμενη εβδομάδα θα επηρεάσει τη χώρα ένα νέο «κύμα» κακοκαιρίας.

Σε ανάρτησή του ανέφερε σχετικά:

«Όπως έχουμε ενημερώσει και σε πρόσφατη ανάρτησή μας, ο χειμώνας ήρθε για να μείνει για το υπόλοιπο του μήνα τουλάχιστον μιας και ο “Ωμέγα” εμποδιστής που αναπτύσσεται στη δυτική βορειοδυτική Ευρώπη θα στέλνει κατά περιόδους ψυχρά κύματα προς την περιοχή μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό προς τα μέσα της άλλης εβδομάδας να επηρεαστούμε από ένα νέο ισχυρό κύμα ψύχους για το οποίο όμως δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία ώστε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.