ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ξεσπά εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό: «Δεν έχει έρθει κανείς να δει αν ζούμε»

Εκατοντάδες οδηγοί πέρασαν τη νύχτα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό

Ξεσπά εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό: «Δεν έχει έρθει κανείς να δει αν ζούμε»

Έκκληση από την Αττική Οδό στο ύψος της Παλλήνης κάνει ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος, ο οποίος από τις 13:00 χθες το μεσημέρι βρίσκεται εγκλωβισμένος μέσα στον πιο σύγχρονο και ακριβοπληρωμένο δρόμο της Αττικής.

Όπως αναφέρει μέχρι αυτή την ώρα κανένα συνεργείο απεγκλωβισμού δεν έχει καταφέρει να προσεγγίσει το σημείο στο οποίο βρίσκεται μαζί και με άλλους οδηγούς που πέρασαν τη νύχτα μέσα στα οχήματα τους και κάτω από πολικές θερμοκρασίες:

«Μην πιστεύετε τίποτα και κανέναν. Όλα όσα βλέπετε είναι από κεντρικά σημεία της Αττικής Οδού όπου υπάρχει πρόσβαση. Είμαστε κολλημένοι στο ίδιο σημείο της Αττικής Οδού από χθες το μεσημέρι. Λένε για τρόφιμα, νερά και κουβέρτες κι εδώ δεν έχει φτάσει τίποτα. Δεν έχουμε δει άνθρωπο. Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν έχει έρθει κανένας να δει τι κάνουμε κι αν ζούμε. Βοηθήστε μας έχουμε χάσει την υπομονή μας, κάνει απίστευτο κρύο διότι τα καύσιμα τελειώνουν με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούμε το καλοριφέρ. Το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα, ενώ δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν διότι οι μπαταρίες των κινητών μας εξαντλούνται. Δεν μπορώ να πιστέψω την ταλαιπωρία που ζούμε».

«Πληρώσαμε στα διοδία, χωρίς να μας ενημερώσει κανείς»

Για τον Τηλέμαχο Κωστόπουλο όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν μετά το πέρας της εργασίας του σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό επέστρεφε στο σπίτι του «Πήρα το ταξί να γυρίσω σπίτι μου. Περάσαμε τα διόδια τα οποία και πληρώσαμε χωρίς να μας ενημερώσει κανένας για το τι γίνεται μπροστά μας. Μόλις μπήκαμε στην Αττική Οδό στο ύψος της Ραφήνας ξεκίνησε ο εφιάλτης. Για πολλές ώρες δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Κάποια στιγμή από το ραδιόφωνο και τα site μάθαμε για τις νταλίκες που είχαν «διπλώσει» στη μέση του δρόμου κι από τότε ζούμε τον απόλυτο εφιάλτη. Εκπέμπουμε SOS».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες μάλιστα το μεσημέρι ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook κατάφερε να αναρτήσει κάποιες φωτογραφίες με τις ουρές των αυτοκινήτων και τα χιόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.