Στην Κίνα ο τυφώνας Σουντελόρ

Στην Κίνα ο τυφώνας Σουντελόρ

Ο τυφώνας Σουντελόρ έπληξε σήμερα τις ανατολικές ακτές της Κίνας αναγκάζοντας τις αρχές να ματαιώσουν εκατοντάδες πτήσεις και να απομακρύνουν από τα σπίτια τους περισσότερους από 163.000 ανθρώπους.

Χθες ο τυφώνας Σουντελόρ στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους στην Ταϊβάν, ενώ άφησε πίσω του τέσσερις αγνοούμενους και περίπου 400 τραυματίες προτού κατευθυνθεί στα Στενά της Ταϊβάν και πλήξει αργά το βράδυ την κινεζική επαρχία Φουτζιάν. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε σήμερα στις γειτονικές επαρχίες Ζεσιάνγκ και Σιανγκσί, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Η ιστοσελίδα Κινδύνου Τροπικής Καταιγίδας υποβάθμισε τον Σουντελόρ σε τροπική καταιγίδα καθώς μετακινείτο προς την ενδοχώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότεροι από 163.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Φουτζιάν και τουλάχιστον δύο εκατομμύρια νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με το πρακτορείο. Τουλάχιστον 530 πτήσεις ματαιώθηκαν, ενώ διακόπηκαν και τα δρομολόγια της υπερταχείας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.