ΗΠΑ: Ενισχυμένος ο τυφώνας Ντάνι περνά από την Καραϊβική

ΗΠΑ: Ενισχυμένος ο τυφώνας Ντάνι περνά από την Καραϊβική

O Ντάνι, ο πρώτος τυφώνας της περιόδου που πλήττει τον Ατλαντικό, ενισχύθηκε σήμερα, ενώ συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 165 χιλιομέτρων την ώρα, χωρίς ωστόσο να απειλεί άμεσα τις ακτές, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ (ΝHC).

O τυφώνας Ντάνι αναβαθμίσθηκε στην κατηγορία 2 στην κλίμακα του NHC, σήμερα το μεσημέρι, αφότου “η ταχύτητα των ανέμων που τον συνοδεύουν ανήλθε στα 165 χιλιόμετρα την ώρα” εξηγεί το Κέντρο, με έδρα το Μαϊάμι.

“Δεν έχει εκδοθεί προς το παρόν προειδοποιητικό σήμα ή σήμα συναγερμού που να αφορά στις ακτές” διευκρινίζεται.

Ο Ντάνι βρίσκεται σε απόσταση 1.495 χιλιομέτρων ανατολικά των Νήσων Λιγουόρντ, στην θάλασσα της Καραϊβικής και κατευθύνεται “προς τα δυτικά, βορειοδυτικά με ταχύτητα 17 χιλιομέτρων την ώρα” σύμφωνα με το NHC που συνέστησε στις αρχές των περιοχών του αρχιπελάγους να βρίσκονται σε επιφυλακή και να παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ο Ντάνι παραμένει ένας μικρός τυφώνας” υπογραμμίζει εντούτοις το κέντρο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.