ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μίνι καύσωνας της θερμοκρασίας και από Δευτέρα-τρίτη φθινόπωρο

Μίνι καύσωνας  της θερμοκρασίας και από Δευτέρα-τρίτη φθινόπωρο

 Ο καιρός στην Ελλάδα

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και το Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 15-36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16-37 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου-Κρήτη από 22-34 βαθμούς.

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 3-5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Δευτέρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στα βόρεια. Την Τρίτη τα φαινόμενα θα αφορούν κυρίως τα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 3-5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση η οποία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.