ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καιρός: Καύσωνας… φθινοπωρινός! Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία – Πότε θα… δροσίσει

Καιρός: Καύσωνας… φθινοπωρινός! Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία – Πότε θα… δροσίσει

Με καύσωνα μπήκε ο Σεπτέμβριος, με καύσωνα το πρώτο του Σαββατοκύριακο αλλά μη νομίζετε πως τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι… καυτά. Σε αυτό μας… καλύπτει μόνο η πολιτική επικαιρότητα. 

Όπως το Σάββατο, έτσι και την Κυριακή ο υδράργυρος θα φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ για Σεπτέβριο και κατά τόπους θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς Κελσίου. 

Ο καιρός άλλωστε ήταν… “καυτός” το Σάββατο, με τον υδράργυρο στη Λάρισα, στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης, την Αττικοβοιωτία και την Αργολίδα να φτάνει τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου. 

Την Κυριακή ο υδράργυρος θα κάνει… ρεκόρ και θα φτάσει ακόμη και τους 40 βαθμούς Κελσίου. Σε όλα αυτά “βοηθούν” και οι άνεμοι, που θα φτάσουν μέχρι τα πέντε μποφόρ! 

Όμως υπάρχουν και τα… ευχάριστα που φέρουν οι ψυχρές μάζες από την Ευρώπη. Από το βράδυ της Κυριακής θα… δροσίσει στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και δεν αποκλείεται να βρέξει. 

Από τη Δευτέρα, οι βροχές και οι μπόρες θα… κατηφορίσουν νοτιότερα αλλά στα Νότια η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα… κόκκινα, με τον υδράργυρο να φτάνει στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα… καλά όμως έρχονται από την Τρίτη, όταν η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη πτώση στη Βόρεια Ελλάδα και θα πέσει σχεδόν 10 βαθμούς σε σχέση με το Σαββατοκύριακο. Στα μέσα της εβδομάδας, στις νότιες περιοχές, η πτώση θα είναι 6 με 7 βαθμούς. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.