ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

“Παγωμένη” Βρετανία: Θα αντιμετωπίσει τον πιο βαρύ χειμώνα των τελευταίων 53 ετών…

“Παγωμένη” Βρετανία: Θα αντιμετωπίσει τον πιο βαρύ χειμώνα των τελευταίων 53 ετών…

Αντιμέτωπη με τον πιο κρύο χειμώνα των τελευταίων 50 χρόνων θα βρεθεί η Βρετανία από τον Οκτώβριο, εξαιτίας της χαμηλότερης ισχύος του ρεύματος του Κόλπου (Gulf Stream), που βοηθά την Βρετανία να μην παγώνει τον χειμώνα, με την μεταφορά θερμών υδάτινων μαζών από ττην περιοχή μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού, προς την Ευρώπη.

Αλλοι παράγοντες που θα συνεισφέρουν στο να “παγώσουν” οι Βρετανοί είναι η πτώσης της θερμοκρασίας του Ατλαντικού από το λιώσιμο των πάγων στους πόλους που έχει ρίξει την θαλάσσια θερμοκρασία, ειδικά στις παράκτιες περιοχές της Δ.Ευρώπης.

Μετεωρολόγοι υποστηρίζουν ότι θα επαναληφθεί ο κρύος χειμώνας της περιόδου 1962-1963, όπου στην Βρετανία χιόνιζε για πέντε μήνες και μάλιστα είχε παγώσει τμήμα της θάλασσας.

Σύμφωνα με τον James Madden του Exactaweather ο Οκτώβριος θα έχει θερμοκρασίες σημαντικά κάτω του μέσου όρου.

Ο βορράς της Βρετανίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με χιονοκαταιγίδες ήδη από τις αρχές του Νοεμβρίου, αναφέρουν οι μετεωρολόγοι, ενώ στα νότια της χώρας τα χιόνια είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους ήδη από το Νοέμβριο.

Από τον μετεωρολογική υπηρεσία της Βρετανίας κάνουν λόγο για “Αρμαγεδόνα κρύου”, αλλά τονίζουν ότι ασφαλής πρόβλεψη θα μπορεί να γίνει μετά το Νοέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα νότια της χώρας, οι μετεωρολόγοι αναμένουν για την ώρα ομίχλη με την θερμοκρασία στα κανονικά επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.