ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού- Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από την Κυριακή

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού- Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από την Κυριακή

Σημαντική μεταβολή των καιρικών συνθηκών αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (20-09-2015) και από τα βορειοδυτικά με Κυριακής χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, οι οποίες σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα προγνωστικά στοιχεία πιθανόν (με πιθανότητα μεγαλύτερη από 80%) να είναι καταιγίδες κατά τόπους έντονες και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.   

Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.  

Τη Δευτέρα (21-09-2015) σταδιακά θα επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα με τα έντονα φαινόμενα να επηρεάζουν κυρίως τη δυτικη, τη βόρεια Ελλάδα καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τρίτη (22-09-2015) θα επικρατήσει πιθανή κακοκαιρία με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στο τέλος της ημέρας στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.