ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Άστατος ο καιρός όλη την εβδομάδα με βροχές και καταιγίδες

Άστατος ο καιρός όλη την εβδομάδα με βροχές και καταιγίδες

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός μέχρι την Κυριακή με βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σταθερά για την εποχή επίπεδα χωρίς αισθητή πτώση.

Τετάρτη 23-09-2015

Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος καταιγίδες περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια ,την ανατολική Μακεδονία τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν και θα παραμείνουν στην ανατολική νησιωτική χώρα. άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 24-09-2015

Άστατος, καταιγίδες περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου πιθανόν πρόσκαιρα μέχρι το απόγευμα να είναι ισχυρές. άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Παρασκευή 25-09-2015

Αστατος, καταιγίδες περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. άνεμοι: στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 26-09-2015 και Κυριακή 27-09-2015

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα ανατολικά ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: σε μικρή πτώση την Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.