ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από ώρα σε ώρα στη χώρα- Αναμένονται δυνατοί άνεμοι και χαλαζόπτωση

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από ώρα σε ώρα στη χώρα- Αναμένονται δυνατοί άνεμοι και χαλαζόπτωση

«Αγριεύει» ξανά ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (24/09), με την κακοκαιρία να κρατά μέχρι και το Σάββατο! Τα κύρια χαρακτηριστά του νέου «κύματος» της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυροί άνεμοι και η χαλαζόπτωση.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέβρη θα μας αποχαιρετήσει με έκτακτα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Βροχές και καταιγίδες θα ξεσπάσουν από σήμερα το βράδυ κυρίως στα βορειοδυτικα της χώρας, με τα φαινόμενα να επεκτείνονται σταδιακά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, από τα βορειοδυτικά της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Την Παρασκευή, ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική Πελοπόννησο, ενώ τις απογευματινές ώρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, με ισχυρές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως της χώρας, εκτός από την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία, στο Ιόνιο (εκτός από την Κέρκυρα), στην Εύβοια, στις Σποράδες και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.