ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κατακλυσμός» στα Φάρσαλα: Παρασύρθηκε ΙΧ με μητέρα και παιδί μέσα

«Κατακλυσμός» στα Φάρσαλα: Παρασύρθηκε ΙΧ με μητέρα και παιδί μέσα

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Κρήνη Φαρσάλων και στη γύρω περιοχή.

Από την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης (7/10/2015), σπίτια πλημμύρισαν στο χωριό, ενώ παρασύρθηκαν και τρία αυτοκίνητα -σε ένα εκ των οποίων βρισκόταν μητέρα με το παιδί της, που ευτυχώς άνδρες της Πυροσβεστικής τους έβγαλαν σώους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την ένταση των φαινομένων, επίσης, έπεσε ένα δένδρο το οποίο έκλεισε τον δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων, έξω από τα Φάρσαλα, μέχρι να το ανασύρει από το οδόστρωμα η Πυροσβεστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.