ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ενα από τα ισχυρότερα καιρικά φαινόμενα που έχουν «χτυπήσει» ποτέ τον πλανήτη έρχεται σήμερα…

Ενα από τα ισχυρότερα καιρικά φαινόμενα που έχουν «χτυπήσει» ποτέ τον πλανήτη έρχεται σήμερα…

Η ισχυρότερη θύελλα που θα πλήξει τον πλανήτη Γη, και θα μπορέσει να καταγραφεί, αναμένεται να προέλθει από τον τυφώνα «Πατρίτσια». Ο τυφώνας έκανε την εμφάνισή του την Παρασκευή, ενώ οι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει κύματα ακόμη και 12 μέτρων ύψους κατά μήκος των ακτών του Μεξικού. Απειλητικές για τις ανθρώπινες ζωές θα είναι και οι ξαφνικές πλημμύρες που θα προκύψουν από ενδεχόμενο τσουνάμι.

Αρκετά εκατομμύρια κατοίκοι έχουν ενημερωθεί πως πρέπει να προετοιμαστούν για το «χειρότερο σενάριο», καθώς η «Πατρίτσια» αναμένεται να «χτυπήσει» γύρω στις 19:00 (τοπική ώρα Μεξικό) την Παρασκευή. 

Το Αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Τυφώνα σημειώνει πως ο τυφώνας «Πατρίτσια» θα είναι ο ισχυρότερος που θα πλήξει τον Ατλαντικό και το βορειοανατολικό Ειρηνικό.

Η μεξικανική κυβέρνηση κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η καταιγίδα θα είναι επιπέδου 5 (το υψηλότερο στην κλίμακα) και οι άνεμοι θα έχουν ταχύτητα 200 μίλια/ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
 Η ισχυρότερη θύελλα που θα «χτύπησει» ποτέ στον πλανήτη
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.