ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν από αύριο τη χώρα – Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση…

Θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν από αύριο τη χώρα – Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση…

Δείξτε προσοχή καθώς δεν αποκλείονται αρκετές καταστροφές από ανέμους με ταχύτητες ακόμα και 100 χιλιομέτρων την ώρα.

Επιμένει η τάση του καιρού στα βόρεια ρεύματα, που έχουν ρίξει τη θερμοκρασία στη χώρα μας αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Η πτώση αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, έτσι το Σαββατοκύριακο, πολλές περιοχές της βόρειας χώρας, όπως η Φλώρινα, η Καστοριά, τα Γρεβενά, η Κοζάνη κ.α. θα έχουν ελάχιστες τιμές, κοντά στο 0, ενώ τα ορεινές περιοχές νωρίς το πρωί θα έχουν ακόμα και αρνητικές θερμοκρασίες.

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού όμως, θα είναι οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, που τοπικά θα φτάνουν και τα εννέα μποφόρ.

Οι ανατολικοί άνεμοι θα ενισχυθούν και στο Ιόνιο πέλαγος οπού εκεί θα αγγίζουν τα 6-7 μποφόρ. Θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν Αττική, ανατολική Πελοπόννησο, ανατολική Εύβοια αλλά και τα νησιά του βόρειου, βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ιδιαίτερα πιθανό είναι να εκδοθεί απαγορευτικό του απόπλου ακόμα και από τα λιμάνια της Αττικής, όπως και πολλών νησιών των Κυκλάδων και του βόρειου και κεντρικού Αιγαίου.

Ως προς τα φαινόμενα τώρα, αυτά δεν αναμένονται να έχουν μεγάλη ένταση, ωστόσο δε θα λείψουν κάποιες βροχές κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Μάλιστα αναμένεται να χιονίσει και στα βουνά της κεντρικής χώρας, από υψόμετρα 1200 μέτρων και πάνω, χωρίς να αποκλείεται κάποιες νιφάδες τοπικού χαρακτήρα να πέσουν και στην κορυφή της Πάρνηθας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.