Έρχεται το πρώτο κύμα χιονιά – Αρχικά θα κτυπήσει την βόρεια Ελλάδα

Έρχεται το πρώτο κύμα χιονιά – Αρχικά θα κτυπήσει την βόρεια Ελλάδα

Έρχεται το πρώτο κύμα χιονιά από τις 20 Νοεμβρίου και μετά, κυρίως στος περιοχές της βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας μετά τις 19-20 Νοεμβρίου, μαζί με ισχυρές καταιγίδες και σφοδρές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, η επιδείνωση του καιρού σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, από τις 16-17 Νοεμβρίου και μετά αρχικά με βροχές και καταιγίδες ενώ από τις 20 του μήνα και μετά, προβλέπει ψυχρή εισβολή με χιόνια αρχικά σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα ενώ γρήγορα οι χιονοπτώσεις θα πέσουν και σε πεδινές περιοχές στη βόρεια Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κακοκαιρία αυτή θα μας βάλει με τη μία στο χειμώνα και θα μας δώσει μία πρώτη εικόνα για το πως θα κυλίσει ο φετινός χειμώνας. Το ψύχος με τα χιόνια θα απασχολήσει για τουλάχιστον 4-5 μέρες τη χώρα μας δηλαδή από τις 20-25 περίπου Νοεμβρίου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.