ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων για τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει το Λονδίνο

Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων για τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει το Λονδίνο

Έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το βόρειο Λονδίνο, συγκάλεσε την Κυριακή η βρετανική επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων, ενώ ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον, έδωσε εντολή να κινητοποιηθεί ο στρατός, προκειμένου να βοηθηθούν οι πληγέντες.

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε ένα μεγάλο μέρος της βρετανικής πρωτεύουσας προκάλεσε το θάνατο ενός 90χρονου άνδρα, ο οποίος παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους, χάνοντας την ισορροπία του και χτυπήθηκε από διερχόμενο λεωφορείο, ενώ χιλιάδες σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πλημμύρες. Οι αρχές απομάκρυναν τους κατοίκους από εκατοντάδες πλημμυρισμένα σπίτια, τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ η αστυνομία έκανε λόγο για μείζον συμβάν και μέλη της ακτοφυλακής συμμετείχαν στη διάσωση κατοίκων σε πλημμυρισμένες περιοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπουργός Περιβάλλοντος Ελίζαμπετ Τρας δήλωσε ότι η κυβερνητική επιτροπή συνεκλήθη για να «προβεί επειγόντως σε εκτίμηση του μεγέθους των πλημμυρών και να εξασφαλίσει ότι η αντιμετώπισή τους θα είναι συντονισμένη και αποτελεσματική και θα παρασχεθεί βοήθεια στους πληγέντες το συντομότερο δυνατό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.