Kαιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές σήμερα, Τετάρτη- Αναλυτικά η πρόγνωση (βίντεο)

Kαιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές σήμερα, Τετάρτη- Αναλυτικά η πρόγνωση (βίντεο)

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά διαστήματα στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στα βόρεια ηπειρωτικά και στην  Κρήτη αναμένουμε την Τετάρτη  9  Δεκεμβρίου. Τοπικές ασθενείς βροχές ενδέχεται να σημειωθούν στα ανατολικά προσήνεμα της χώρας, καθώς και στο νότιο Ιόνιο. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά  η ορατότητα θα είναι τοπικά  περιορισμένη λόγω ομίχλης, ενώ κατά τόπους στα ορεινά θα σημειωθεί και παγετός.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 17 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 4 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.