ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμερική: Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω κακοκαιρίας

Αμερική: Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω κακοκαιρίας

Σε κατάσταση πολιορκίας βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι οποίες έχουν κοπεί στα δύο εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας, το οποίο έχει προκαλέσει εκτεταμένες πλημμύρες, με δεκάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές και ατομικές περιουσίες. Το καιρικό φαινόμενο κατευθύνεται προς το εσωτερικό της χώρας, κόβοντας επί της ουσίας στη μέση τη χώρα, ενώ τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκαν περισσότερες από 1.400 πτήσεις και άλλες 2.600 αναβλήθηκαν, την ίδια στιγμή που τα οδικά δίκτυα παρουσιάζουν εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου.

Οι μισές από τις πτήσεις που ακυρώθηκαν αφορούν δρομολόγια από και προς τα δύο αεροδρόμιο του Σικάγο, ενώ ανάλογο πρόβλημα προέκυψε και με το Ντάλας, η περιοχή του οποίου πλήττεται από αμέτρητους ανεμοστρόβιλους, που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγάλο αριθμό ακυρώσεων και αναβολών έχουν και άλλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Χιούστον, το Ντένβερ, το Ντιτρόιτ, το Μιλγουόκι, το Κάνσας, το Σεντ Λούις, η Οκλαχόμα και το Λούμποκ, στο Τέξας. Την ίδια στιγμή, δόθηκε σήμα για σφοδρές βροχοπτώσεις και ισχυρότατους ανέμους σε Μιζούρι, Ιλινόις και Αρκάνσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.