Χανιά: “Λευκή” Πρωτοχρονιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες ορεινών περιοχών

Χανιά: “Λευκή” Πρωτοχρονιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες ορεινών περιοχών

«Λευκή» Πρωτοχρονιά θα περάσουν σήμερα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες ορεινών περιοχών στα Χανιά, καθώς το χιόνι έχει σκεπάσει πολλά σημεία.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Πολικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Τάσο Κουρουπάκη, το οδικό δίκτυο, τόσο από Λάκκους για Ομαλό όσο και στα ορεινά των Σφακίων και του δήμου Καντάνου-Σελίνου, είναι ανοικτό. Ωστόσο, οι οδηγοί που θα επιχειρήσουν την πρωτοχρονιάτικη εξόρμηση στο χιόνι, θα πρέπει να είναι να εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς σε πολλά σημεία το οδόστρωμα έχει πάγο και η ολισθηρότητα είναι αυξημένη.

Ο ίδιος συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς τα καιρικά φαινόμενα παρουσιάζουν ύφεση, ωστόσο ο μηχανισμός της Περιφέρειας, αλλά και των δήμων, παραμένει σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων καταστάσεων.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.