“Πνίγεται” στην ομίχλη ο Βόλος – Προβλήματα στις μετακινήσεις

“Πνίγεται” στην ομίχλη ο Βόλος – Προβλήματα στις μετακινήσεις

Πρωτοφανής πυκνότητά ομίχλης έχει καλύψει περίπου από τις 8 το βράδυ ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται ακόμα και οι μετακινήσεις.

Η κάλυψη του Βόλου με ομίχλη είναι εξαιρετικά σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο, λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής και της παρουσίας του ορεινού όγκου του Πηλίου.

Η αποψινή τόσο πυκνή ομίχλη εμφανίσθηκε λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών υγρασίας, που σήμερα έφθασε στο 100%, της συνεχούς βροχόπτωσης, της ανοδικής πορείας της θερμοκρασίας και λόγω των νοτίων ανέμων.

Η ομίχλη είναι εξαιρετικά πυκνή στην περιοχή του λιμανιού, στη Νέα Ιωνία και στις βιομηχανικές περιοχές προς το Βελεστίνο.

Σε πολλές περιπτώσεις, η ορατότητα δεν ξεπερνά τα 30 μέτρα, ακόμη και στο κέντρο, ενώ στον περιφερειακό, η κατάσταση είναι ακόμη δυσκολότερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο περνά η ώρα, η ομίχλη γίνεται ακόμη πυκνότερη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσχέρειες στις συγκοινωνίες ολοένα και πιο έντονες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.