“Ψήνονται” στο Γιοχάνεσμπουργκ από τον καύσωνα

“Ψήνονται” στο Γιοχάνεσμπουργκ από τον καύσωνα

Στους 37 βαθμούς Κελσίου έχει σκαρφαλώσει ο υδράργυρος στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, όπως ανακοίνωσε η Νοτιοαφρικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς η ξηρασία επιμένει στην περιοχή αυτή, που είναι η μεγαλύτερη παραγωγός αραβοσίτου της Αφρικής.

Το προηγούμενο ρεκόρ θερμοκρασίας, που ήταν 36,5 βαθμοί Κελσίου, είχε καταγραφεί τον Νοέμβριο του 2015, διευκρίνισε η μετεωρολογική υπηρεσία.

Η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα Πρετόρια έχει ήδη φτάσει το υφιστάμενο ρεκόρ των 41 βαθμών Κελσίου. Αυτό το τελευταίο κύμα καύσωνα αναμένεται να διαρκέσει μέχρι αύριο Παρασκευή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η θερμοκρασία στο Γιοχάνεσμπουργκ έφθασε τους 37 βαθμούς και αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω σήμερα», δήλωσε στο Ρόιτερς ο Μαντιμέτζα Τέμα της Νοτιοαφρικανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.