Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού και στην Ήπειρο

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού και στην Ήπειρο

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού και στην Ήπειρο. Το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, παρά τις διαρκείς βροχοπτώσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που σκοπεύουν να κινηθούν μέσω της Εγνατίας Οδού, όπως προειδοποιούν και οι σχετικές πινακίδες κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Προσοχή απαιτείται και στην κίνηση των οδηγών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Στην περιοχή της Λάκκας Σουλίου, από όπου και οι φωτογραφίες, αρκετά σημεία του οδοστρώματος έχουν πλημμυρίσει, ενώ σε κοντινή απόσταση από τον οικισμό Τύρια, στο σημείο που είχε πληγεί από την περσινή κακοκαιρία, η πλαγιά έχει εκ νέου υποχωρήσει, με τα δέντρα να έχουν παρασύρει καλώδιο κολώνας της ΔΕΗ.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το χθεσινό έκτακτο δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων απο την ΕΜΥ, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ζητώντας από όλους τους Δήμους να είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, ενώ παράλληλα εφιστά και την προσοχή των πολιτών.

Πηγή: epirus-tv-news.blogspot.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.