ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Προβλήματα στη Λέσβο από τη σφοδρή κακοκαιρία- Ενας αγνοούμενος στην Κρήτη

Προβλήματα στη Λέσβο από τη σφοδρή κακοκαιρία- Ενας αγνοούμενος στην Κρήτη

Στην κατάψυξη και σήμερα η χώρα, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και τις χιονοπτώσεις να συνεχίζονται. Μάλιστα, σήμερα χιόνι αναμένεται να πέσει και μέσα στην Αττική. Οπως είναι φυσικό, όμως ο χιονιάς έφερε και πλήθος προβλημάτων. 

Οπως είναι γνωστό ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του την Κυριακή στην Ξάνθη όταν παρασύρθηκε από ρέμα λόγω των εκτεταμμένων πλημμυρών. Στην Κρήτη, σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για τον εντοπισμό ενός άντρα 63 ετών, ο οποίος έφυγε νωρίς το απόγευμα από το σπίτι του για να μαζέψει μανιτάρια και έκτοτε αγνοείται.

Στην κινητοποίηση για τον εντοπισμό του συμμετέχουν αστυνομικοί , εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό, μια ομαδα διάσωσης εθελοντων απο τον Αγιο Νικολαο και Ομάδα διάσωσης της πυροσβεστικής του Αγίου Νικολάου.

Χιόνι και στα νησιά, προβλήματα στη Λέσβο

Σύμφωνα με το Lesvospost, οι χιονοπτώσεις έχουν προκαλέσει προβλήματα στο ορεινό οδικό της Λέσβου. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του Αμπελικού, η Επ. Ο. Αμπελικού – Μεγάλη λίμνη Λέσβου είναι απροσπέλαστη ακόμα και με αλυσίδες καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενημερωθείτε για τυχόν διακοπές κυκλοφορίας και για το πού είναι απαραίτητες οι αλυσίδες στη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.