Στην “κατάψυξη” η Βόρεια Ελλάδα: -12 στην Πτολεμαΐδα και -7 στη Φλώρινα

Στην “κατάψυξη” η Βόρεια Ελλάδα: -12 στην Πτολεμαΐδα και -7 στη Φλώρινα

Τσουχτερό κρύο επικρατεί στους νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπου από νωρίς το πρωί η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές βρίσκεται υπό το μηδέν.

   

Στην Πτολεμαΐδα το θερμόμετρο “δείχνει” -12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Φλώρινα τους -7. Αρνητικές τιμές καταγράφονται -εξάλλου- στα Γρεβενά και στην Καστοριά, με τον υδράργυρο να έχει πέσει στους -9 και -7 βαθμούς Κελσίου, αντίστοιχα.

   

Ήλιος με …δόντια επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα η θερμοκρασία βρισκόταν στον -1 βαθμό, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 4 βαθμούς Κελσίου. Τσουχτερό είναι το κρύο και στους υπόλοιπους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι χαμηλότερες τιμές καταγράφονται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (-6), στα Γιαννιτσά (-4) και στη Βέροια (-3).

   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξαιτίας της χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών, οι οδηγοί που κινούνται στα ορεινά της Φλώρινας και της Καστοριάς πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Το ίδιο ισχύει σε ορεινούς επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους της Χαλκιδικής, της Πέλλας και του Κιλκίς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.