ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στα λευκά “ντύθηκαν” Σκόπελος, Λέσβος και Κεφαλονιά (Εντυπωσιακές φωτό)

Στα λευκά “ντύθηκαν” Σκόπελος, Λέσβος και Κεφαλονιά (Εντυπωσιακές φωτό)

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την χώρα έντυσε στα λευκά το μεγαλύτερος μέρος της ηπειρωτικής χώρας όμως εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν το χιονισμένο τοπίο και από την νησιωτική Ελλάδα. 

Πολλά νησιά ντύθηκαν στα λευκά και οι εντυπωσιακές εικόνες κάνουν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το χιόνι έφτασε μέχρι και το ένα μέτρο στο νησί αφού η πυκνή χιονόπτωση πλήττει από την Κυριακή την Σκόπελο.

Το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα. Από σπίτια και αυτοκίνητα μέχρι δρόμους όπου η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στη Λέσβο με τα σχολεία να παραμένουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης.

Οι φωτογραφίες είναι εξίσου εντυπωσιακές αφού το έχει στρώσει στην Αγιάσο, το Σκουτάρο, τη Φίλια, το Μανταμάδο, την Ανεμωτιά, το Σκαλοχώρι, τη Βατούσα, την Άγρα, το Μεγαλοχώρι, το Παλαιοχώρι, την Καλλονή αλλά και σε σημεία που βρίσκονται σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Πολλά χωριά έχουν αποκλειστεί στην Κεφαλονιά εξαιτίας της κακοκαιρίας αφού το χιόνι έχει φτάσει μέχρι τους πρόποδες του Αίνου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί σε τοπικά Μέσα είναι εξίσου εντυπωσιακές με το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.