ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καιρός: Το χιόνι πλησιάζει το ένα μέτρο στο Πήλιο – Στα λευκά όλα τα προάστια του Βόλου!

Καιρός: Το χιόνι πλησιάζει το ένα μέτρο στο Πήλιο – Στα λευκά όλα τα προάστια του Βόλου!

Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται από το πρωί σε όλο το Πήλιο και η κίνηση των οχημάτων από τη Πορταριά και πάνω γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες…

Στην περιοχή Χάνια η χιονόπτωση έχει ιδιαίτερη ένταση, το ύψος του χιονιού έχει φθάσει τα 70 εκατοστά και το κύριο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο του Πηλίου εντοπίζεται στην περιοχή Καράβωμα στον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς. Το πρωί, χιόνια έπεσαν και στον Βόλο και όλα τα προάστια της πρωτεύουσας της Μαγνησίας έχουν ντυθεί στα λευκά. Έντονη είναι χιονόπτωση από το πρωί και στην περιφέρεια Αλμυρού, όπως επίσης και στο Κεραμίδι, την Κερασιά και το Ελευθεροχώρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάνω από 30 μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν, προκειμένου να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο. Στα νησιά των Σποράδων, όπου η χιονόπτωση ήταν ιδιαίτερα έντονη την Δευτέρα, ιδίως στην Σκόπελο και την Αλόννησο, χιόνι πέφτει κατά διαστήματα και σήμερα το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.