Καλοκαιρία μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου αλλά μετά έρχεται ο σφοδρότερος χιονιάς… ονόματι “King Kong”!

Καλοκαιρία μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου αλλά μετά έρχεται ο σφοδρότερος χιονιάς… ονόματι “King Kong”!

Έρχεται σύμφωνα με νεότερα προγνωστικά στοιχεία γνωστής ιστοσελίδας πρόβλεψης καιρού Ελλάδας, ο σφοδρότερος χιονιάς ”KING KONG” που θα σαρώσει πολλές χώρες της Ευρώπης και πιθανότατα θα σαρώσει και περιοχές της Ελλάδας.

Μετά τις 5 Φεβρουαρίου, έρχεται το μεγαλύτερο κύμα ψύχους, το οποίο θα ακολουθήσει το “Big One” που κτύπησε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο με πολικες θερμοκρασίες

Ως τότε βέβαια θα έχουμε καλοκαιρία με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή και πιθανότατα μέρες που θα θεωρηθούν ως Αλκυονίδες μέρες, καθώς θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Αυτό ωστόσο θα διαρκέσει περίπου από τις 27 Ιανουαρίου ως και τις 4-5 Φεβρουαρίου καθώς από εκεί και μετά θα εισβάλλει ψύχος και χιονιάς σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης.

Ένας χιονιάς τύπου ”Snowzilla” που χτύπησε με 1,5 μέτρο χιόνι τις ανατολικές Η.Π.Α, φαίνεται και πιθανολογείται πως θα σαρώσει και περιοχές της Ευρώπης και κυρίως των πιο βόρειων και ανατολικών της τμημάτων μετά τις 3-4 Φεβρουαρίου.

To Greek-Weather.Org επισημαίνει πως ο χιονιάς αυτός θα σαρώσει μεγάλο μέρος της βόρειας και ανατολικής Ευρώπης και τμήματα και πάλι του χιονιά αυτού θα στέλνονται προς την Ελλάδα με δριμύ ψύχος επηρεάζοντας περιοχές κυρίως της βόρειας και κεντρικής χώρας μας, με πυκνά χιόνια που σε ορισμένα μέρη ίσως ξεπεράσει και το μισό μέτρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυρίως φαίνεται προς το παρόν να επηρεάζεται από τον χιονιά ”KING KONG” μεγάλο μέρος της Ευρώπης με τους μετεωρολόγους στην Αμερική να προειδοποιούν για παρόμοια θεομηνία και χιονοθύελλα με αυτή του ”Snowzilla” στις ανατολικές Η.Π.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.