Καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες μέρες- Δείτε αναλυτικά

Καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες μέρες- Δείτε αναλυτικά

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες.

Βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), την Τετάρτη (10/02/2016) στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Από τις βραδινές ώρες χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Την Πέμπτη 11-02-2016 στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές που γρήγορα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Την Παρασκευή 12-02-2016 στα δυτικά λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σάββατο 13-02-2016 και την Κυριακή 14-02-2016 νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο οπού θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.