ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βρετανία: Η άμμος έκανε χωράφι να μοιάζει με ακτή (φωτό)

Βρετανία: Η άμμος έκανε χωράφι να μοιάζει με ακτή (φωτό)

Είναι το πιο απρόσμενο μέρος να ανακαλύψει κανείς μια παραλία, στο μέσο αγροτικής έκτασης, μακριά από τη θάλασσα, σε πόλη της βόρειας Αγγλίας.

Αλλά αυτό συνέβη στο Warwick Bridge, κοντά στην περιοχή Carlisle της Cumbria, όπου οι πρόσφατες πλημμύρες προκάλεσαν ένα ασυνήθιστο φαινόμενο.

Το καλλιεργήσιμο χωράφι καλύφθηκε από τερακότα μετά την υπερχείλιση του κοντινού ποταμού Eden.

Το ασυνήθιστο θέαμα δημιουργήθηκε από την καταιγίδα Desmond τον Δεκέμβριο και παραμένει ορατό έως και σήμερα. Πιστεύεται πως η άμμος προέρχεται από τον πυθμένα του ποταμού, μεταφέρθηκε στο χωράφι και όταν τα νερά αποσύρθηκαν έμεινε εκεί δημιουργώντας την εικόνα παραλίας.

Προφανώς η καλλιέργεια είναι αδύνατη στο χωράφι αυτό αλλά η εμφάνισή του, που θυμίζει ακτή ενώ η θάλασσα είναι μακριά, έχει μετατρέψει το σημείο σε «ατραξιόν» που ενθουσιάζει κυρίως τα παιδιά.

Οικογένειες συρρέουν στην «παραλία» για να χτίσουν κάστρα στην άμμο και να παίξουν ενώ οι δρομείς αξιοποιούν την περιοχή για να τρέξουν σε διαφορετικό σκηνικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Cumbria1Cumbria2Cumbria3Cumbria4Cumbria5Cumbria6Cumbria7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.