ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αίθριος ο καιρός με τοπικές βροχές για την Παρασκευή- Δείτε την πρόγνωση

Αίθριος ο καιρός με τοπικές βροχές για την Παρασκευή- Δείτε την πρόγνωση

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής προβλέπει η ΕΜΥ. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, ενώ στα νότια θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα.

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες νωρίς το πρωί στα ανατολικά. Γρήγορη επιδείνωση από τα δυτικά. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι και βαθμιαία γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος – Καιρός: Στα βόρεια τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Γενικά αίθριος ο καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και γρήγορα γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα – Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι και πιθανότητα καταιγίδας νωρίς το πρωί. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική – Καιρός: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεσσαλονίκη – Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.