ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σφοδρές βροχοπτώσεις στην Ιταλία: Δύο νεκροί από την κακοκαιρία – Εκτροχιάστηκε τρένο

Σφοδρές βροχοπτώσεις στην Ιταλία: Δύο νεκροί από την κακοκαιρία – Εκτροχιάστηκε τρένο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Ιταλία τις τελευταίες δύο ημέρες.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ένας 51χρονος έχασε τη ζωή του ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, το οποίο καταπλακώθηκε από δέντρο στην Πιάνα ντι Τζόια Τάουρο στην Καλαβρία, ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία και οι προσπάθειες των διασωστών απέβησαν άκαρπες.

Την ίδια ώρα, ένας 50χρονος έχασε τη ζωή του από πνιγμό, όταν παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού Τιόνε σε περιοχή της Βερόνας.

Τον «συναγερμό» σήμαναν φιλικά πρόσωπα του άνδρα που βρίσκονταν μαζί του τη στιγμή του τραγικού περιστατικού. Οι τοπικές αρχές εικάζουν ότι το σαθρό έδαφος έπειτα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσε την πτώση του 50χρονου στον ποταμό.

Στο μεταξύ, ένα τρένο εκτροχιάστηκε στο Πεδεμόντιο έπειτα από κατολίσθηση, χωρίς να υπάρχουν θύματα ανάμεσα στους 13 επιβάτες.

Στην περιοχή του Ρέτζο Καλάμπρια καταγράφηκαν ζημιές από τις ισχυρούς ανέμους με τις τοπικές αρχές να καλούν τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προβλήματα σημειώθηκαν και στην Καμπανία, ενώ πολλά από τα δρομολόγια των πλοίων ανάμεσα στην Νάπολη και τα νησιά του Κάπρι και της Ίσκια διεκόπησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.