ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλειστή η γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης και η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων

Κλειστή η γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης και η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων

Κλειστή είναι η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο. Οι άνεμοι φθάνουν τα 8 μποφόρ, γεγονός που απαγορεύει τον απόπλου των από τα λιμάνια τόσο της Ζακύνθου όσο και της Κυλλήνης.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ζακύνθου δεν έχουν εκτελεστεί τα πρωινά δρομολόγια των πλοίων της γραμμής, ενώ μετά τις 12 αναμένεται νέα πρόγνωση καιρού.

Οι ισχυροί άνεμοι εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα στη θαλάσσια συγκοινωνία στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου και στη διέλευση οχημάτων από τη γέφυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από χθες το απόγευμα έχει απαγορευθεί ο απόπλους των φέρι – μποτ από το Ρίο και το Αντίρριο, ενώ εξακολουθούν να είναι σε ισχύ κυκλοφοριακά μέτρα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Συγκεκριμένα, για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται η διέλευση σε δίκυκλα, σε τροχόσπιτα και σε φορτηγά κενά φορτίου και επίσης, δεν επιτρέπεται η διέλευση πεζών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.