ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάσχα 2016: Η πιο ψυχρή Μεγάλη Εβδομάδα των τελευταίων ετών – Τι περιμένουν οι μετεωρολόγοι

Πάσχα 2016: Η πιο ψυχρή Μεγάλη Εβδομάδα των τελευταίων ετών – Τι περιμένουν οι μετεωρολόγοι

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία του καιρού για το πώς θα κυλήσουν οι μέρες των γιορτών του Πάσχα.

Ανάσταση με καταιγίδες, χιόνια και κρύο θα κάνουμε από ότι φαίνεται φέτος, καθώς το φετινό Πάσχα αναμένεται να είναι το πιο ψυχρό των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org έντονα φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού.

Η κακοκαιρία θα χτυπήσει κυρίως τη βόρεια, δυτικής, κεντρικής και ανατολική Ελλάδα τόσο τη Μεγάλη Εβδομάδα όσο και προς την ημέρα του Πάσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο σίγουρη πρόβλεψη θα υπάρχει μετά τις 10-11 Απριλίου ωστόσο τα νεότερα προγνωστικά μας επιβεβαιώνουν για τη πρόβλεψη που εδώ και καιρό κάνουμε για ψυχρό και κυρίως βροχερό Πάσχα φέτος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.