ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεκροί στο Τέξας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Νεκροί στο Τέξας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Mια ηλικιωμένη και τέσσερα από τα εγγόνια της έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες που πλήττουν το Τέξας τις οποίες προκάλεσε ένα σύστημα καταιγίδας με κύρια χαρακτηριστικά τους ανεμοστρόβιλους, το χαλάζι και τις κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις, το οποίο σαρώνει πολλές πολιτείες στις κεντρικές ΗΠΑ, γνωστοποίησαν το Μ. Σάββατο αξιωματούχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
AdTech Ad

Τα θύματα στο Παλεστάιν του Τέξας, σε απόσταση 160 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του Ντάλας, κατάφεραν να βγουν από ένα σπίτι που είχε πλημμυρίσει έως τη στέγη του ωστόσο παρασύρθηκαν από τους ορμητικούς χειμάρρους λάσπης, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Παλεστάιν Τζέιμς Μούνιζ.

«Κατάφεραν να βγουν έξω όμως τους παρέσυραν» τα λασπόνερα είπε προσθέτοντας ότι οι σοροί τους εντοπίστηκαν το Μ. Σάββατο. Η γιαγιά ήταν 64 ετών και τα παιδιά μεταξύ 6 και 9 ετών.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ εξέδωσε προειδοποίηση για σφοδρές καταιγίδες το Μ. Σάββατο που αναμένεται να πλήξουν το ανατολικό τμήμα του Χιούστον, όπου νωρίτερα αυτόν τον μήνα τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τις πλημμύρες, φθάνοντας έως τη Λουιζιάνα και το Μισισίπι. Προειδοποιήσεις για πλημμύρες έχουν εκδώσει οι αρχές από το Τέξας έως το Μισισίπι.

Επιπλέον, οι θυελλώδεις άνεμοι στην περιοχή του Χιούστον είχαν ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα και να προκληθούν καταστροφές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Από τις 10.30 τοπική ώρα, περισσότερα από 4.200 νοικοκυριά στην περιοχή παραμένουν στο σκοτάδι, γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης CenterPoint Energy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.