Με βροχές και χαλάζι η επιστροφή στο κλεινόν άστυ

Με βροχές και χαλάζι η επιστροφή στο κλεινόν άστυ

Νεφώσεις με βροχές αναμένονται σήμερα σε όλη τη χώρα. Οι βροχοπτώσεις κατά τόπους θα είναι ισχυρές, ενώ υπάρχει και ισχυρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων. Ισχυροί άνεμοι, τοπικά έως θυελλώδεις, θα επικρατούν στα πελάγη.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 17 στη Δυτική, από 11 έως 21 στην Κεντρική και Νότια, από 13 έως 18 στα νησιά του Ιονίου, από 17 έως 21 στα νησιά του Αιγαίου και από 15 έως 24 στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν από Νότιες-Νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε Δυτικούς-Νοτιοδυτικούς έως 6 μποφόρ και προς το βράδυ σε Δυτικούς με μικρή περαιτέρω εξασθένιση. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που στην περιοχή των Κυκλάδων θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Στην ανατολική Κρήτη, και την θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου και Ρόδου οι θα άνεμοι θα είναι Δυτικής διεύθυνσης 2 έως 3 μποφόρ ασθενέστεροι. Το βράδυ οι άνεμοι στο τρίγωνο Καρπάθου-Ρόδου-Σάμου θα στραφούν σε Νοτίους 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από Δυτικές και Νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε Βόρειους-Βορειοδυτικούς 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική η αρχικά αραιή νέφωση θα πυκνώσει από το μεσημέρι και θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμου θα πνέουν από Νότιες-Νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση που δεν θα ξεπερνά τα 4 μποφόρ. Προς το βράδυ θα στραφούν σε Βορειοδυτικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών αναμένεται να φτάσει τους 19 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι νεφελώδης και θα σημειωθούν βροχές κυρίως τις πρώτες ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ενώ προς το βράδυ θα στραφούν σε Βόρειους-Βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.