Βελτιωμένος και με άνοδο της θερμοκρασίας ο αυριανός καιρός – Αναλυτικά η πρόγνωση

Βελτιωμένος και με άνοδο της θερμοκρασίας ο αυριανός καιρός – Αναλυτικά η πρόγνωση

Βελτιωμένος θα είναι αύριο ο καιρός, Δευτέρα 23 Μαΐου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με  λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς. Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από τις μεσημβρινές ώρες θα εμφανιστούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Από το απόγευμα στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι  άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νησιού που γρήγορα θα σταματήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.