ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος: Eρχεται ο πρώτος καύσωνας – Πού και πότε θα «χτυπήσει»

Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος: Eρχεται ο πρώτος καύσωνας – Πού και πότε θα «χτυπήσει»

Με καύσωνα ξεκινάει το φετινό το καλοκαίρι! Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογία Υπηρεσία (ΕΜΥ) τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο»! Δείτε πού και πότε η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Πόσο θα κρατήσει ο καύσωνας.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, το Σάββατο (28/05/2016). Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Κυριακή (29/05) αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Ευνοείται η 

μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο.

Τη Δευτέρα (30/05) προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις απογευματινές ώρες στα 

βορειοανατολικά ορεινά πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο. θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει κατά τόπους στην κεντρική και νότια χώρα τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη (31/05) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τέταρτη (01/06) αραιές νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. 

θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη (02/06) προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή σποραδικών καταιγίδων στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, κυρίως ηπειρωτικά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.