Γερμανία: 51 άτομα τραυματίστηκαν από κεραυνό σε συναυλία

Γερμανία: 51 άτομα τραυματίστηκαν από κεραυνό σε συναυλία

Τουλάχιστον 51 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι 8 από αυτούς σοβαρά, όταν έπεσε κεραυνός σε συναυλία στη δυτική Γερμανία, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Μάλιστα, οι διασώστες χρειάστηκε να επαναφέρουν τους δύο από τους τραυματίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πέρυσι, στο ίδιο φεστιβάλ, έπεσε κεραυνός, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 33 άτομα.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα συνεχιστεί κανονικά το Σάββατο, όπου μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Red Hot Chili Peppers και αναμένεται να προσέλθουν περίπου 45.000 άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προηγούμενη εβδομάδα, 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν- οι 3 σοβαρά- από κεραυνό σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Γερμανία και άλλοι 11 στο Παρίσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.