ΗΠΑ: Φονικές πλημμύρες στη Δυτική Βιρτζίνια με τουλάχιστον 14 νεκρούς

ΗΠΑ: Φονικές πλημμύρες στη Δυτική Βιρτζίνια με τουλάχιστον 14 νεκρούς

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη Δυτική Βιρτζίνια, σύμφωνα με το κυβερνήτη της πολιτείας. Οι σφοδρές καταιγίδες και οι πλημμύρες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε όλη την πολιτεία, δήλωσε ο Κυβερνήτης Ερλ Ρέι Τομπλιν.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι 44 από τις 55 επαρχίες της πολιτείας.

Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα για περίπου 500 άτομα που βρίσκονται παγιδευμένα σε ένα εμπορικό κέντρο, ενώ αστυνομικοί συνεχίζουν τις προσπάθειες εντοπισμού άλλων αγνοουμένων στις πληγείσες περιοχές.

Οι πλημμύρες κατέστρεψαν περισσότερα από 100 σπίτια και προκάλεσαν τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για χιλιάδες άλλα.

Ένας πάστορας εκκλησίας είπε στο πρακτορείο ειδήσεων AP οτι ενα 8χρονο αγόρι γλίστρησε και έπεσε σε ένα ρυάκι, το οποιο και το παρέσυρε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άψυχο σώμα του αγοριού εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα ένα σχεδόν χιλιόμετρο μακριά από το σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.