ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

”Πνίγηκε” η Μεγαλόπολη- Σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στη δυτική Ελλάδα (vid)

”Πνίγηκε” η Μεγαλόπολη- Σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στη δυτική Ελλάδα (vid)

Πολλά και σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην πόλη της Μεγαλόπολης αλλά και στις γύρω περιοχές.

Την ίδια ώρα, στην Κεφαλονιά βρέχει ασταμάτητα τις τελευταίες πέντε ώρες, ενώ ο Μετεωρολογικός Σταθμός Φαρακλάτων είχε καταγράψει μέχρι και τις 16.30 56 χιλιοστά βροχής που αντιστοιχούν σε 56 τόνους νερού ανά στρέμμα!

Πολλά υπόγεια σε σπίτια έχουν πλημμυρίσει καθώς επίσης και καταστήματα , οικόπεδα, χωράφια. Προβλήματα υπάρχουν και σε σπίτια σε ορόφους που γεμίζουν νερά αφού οι υδρορροές δεν προλαβαίνουν να διώχνουν τις μεγάλες ποσότητες νερού.

Τα βασικά προβλήματα εντοπίζονται στο ρέμα που υπάρχει στην περιοχή της λαϊκής αγοράς, δίπλα στον κεντρικό δρόμο και στην περιοχή του 4ου δημοτικού σχολείου.

Η ποσότητα της βροχής είναι τόσο μεγάλη που έχουν πλημμυρίσει όλοι οι δρόμοι της Μεγαλόπολης. Συνεργεία του Δήμου Μεγαλόπολης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αλλά οι δυνάμεις και τα μέσα που υπάρχουν δεν επαρκούν. Έχει ζητηθεί από τον Δήμο και βοηθούν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΔΕΗ.

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στους χώρους του ΑΗΣ Α΄της ΔΕΗ αλλά και σε κάποια σημεία στο ορυχείο.

Στην εθνική οδό στις σήραγγες στο Ραψωμμάτη , έχει διακοπεί  η κυκλοφορία προς  Καλαμάτα ,γιατί έχει γεμίσει το οδόστρωμα με πέτρες και χώματα. Μέχρι να γίνει ο καθαρισμός η κυκλοφορία εκτρέπεται από την παλιά Εθνική οδό από τον κόμβο στο Αθήναιο.

Νωρίτερα, στην εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας ιδιαίτερα σφοδρή χαλαζόπτωση εγκλωβισε τουλάχιστον 60 αυτοκίνητα μέσα στο τούνελ καθώς οι οδηγοί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν μπορούν να κινηθούν με τα οχήματά τους…

Έντονη βροχόπτωση στη δυτική Ελλάδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.