ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες με… 37 βαθμούς τις επόμενες μέρες!

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες με… 37 βαθμούς τις επόμενες μέρες!

Βροχές και καταιγίδες παράλληλα με υψηλή  θερμοκρασία που θα αγγίξει ακόμη και τους 37 βαθμούς κελσίου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι  θα αρχίσουν να αναπτύσσονται νεφώσεις στη δυτική και βόρεια χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα και έπειτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο και στα ορεινά της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 35 βαθμούς, στη Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Στερεά και στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο από 20 έως 37, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά, στη κεντρική και βορειοδυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 36 και στην Κρήτη από 17 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο, όπως αναφέρει το meteo.gr, θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως προς το βράδυ θα γίνου δυτικοί και νοτιοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα γύρω ορεινά όπου και υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.