Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις και βροχές- Αναλυτικά η πρόγνωση

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις και βροχές- Αναλυτικά η πρόγνωση

Η μικρή πτώση της θερμοκρασίας και οι τοπικές μπόρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για τις επόμενες ημέρες. 

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια με τοπικές μπόρες στην κεντρική και βόρεια χώρα, κυρίως στα ορεινά τις μεσημεριανές ώρες προβλέπονται για το επόμενο διήμερο. Την Τετάρτη αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα παραμείνουν βοριάδες ως 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. 

Αναλυτικά ο καιρός τη Δευτέρα

Στη Θράκη και στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς.

                                                                                            

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος με τοπική συννεφιά το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 23 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές στην Ήπειρο. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 37 βαθμούς.

   

Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά το μεσημέρι και τον υδράργυρο να δείχνει από 20 έως 34 βαθμούς.

Αίθριος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 31 βαθμούς.   

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με βοριάδες 5 με 6 και πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 23 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με νεφώσεις το μεσημέρι και θερμοκρασία, που θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αττική αίθριος καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά το μεσημέρι και βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.