ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πλημμύρισαν τα Ιωάννινα από το ξαφνικό μπουρίνι (φωτό,vid)

Πλημμύρισαν τα Ιωάννινα από το ξαφνικό μπουρίνι (φωτό,vid)

Αυγουστιάτικο μπουρίνι “φθινοπώριασε” για λίγες ώρες το σκηνικό στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων. Ετσι απο τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας , αργά το μεσημέρι το σκηνικό του καιρού ξαφνικά άλλαξε και για αρκετή ώρα σημειώθηκε ισχυρή καταιγίδα συνοδευόμενη απο έντονη κεραυνική δραστηριότητα και κατά διαστήματα και με χαλαζόπτωση σε διάφορες περιοχές του νομού .

Το λεκανοπέδιο βγήκε αλώβητο, αν εξαιρέσει κανείς κάποια προβλήματα που σημειώθηκαν στη λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών σε διάφορες περιοχές, καθώς και το σύνηθες πρόβλημα στο γνώριμο …πλέον σημείο στον παραλίμνιο δρόμο, έξω απο την είσοδο του Κάστρου στο ύψος της Κυρά Φροσύνης ,όπου εξαιτίας δύο βουλωμένων φρεατίων συσσωρεύτηκαν ύδατα ,δημιουργώντας προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας ,με τους τροχονόμους μάλιστα να αναλαμβάνουν δράση και με ίδια μέσα να καταφέρνουν τα απομακρύνουν αρκετά απο τα φερτά υλικά που δημιούργησαν τη συσσώρευση υδάτων .

Στο σημείο μετέβη και ο αντιδήμαρχος με συνεργείο του Δήμου να αναλαμβάνει στη συνέχεια την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Μετά την ξαφνική καταιγίδα ωστόσο οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου αποζημιώθηκαν με ένα εκπληκτικό ουράνιο τόξο! ΦΩΤΟ από epirus-tv ΦΩΤΟ από epirus-tv

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.