ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Παρασκευή με βοριάδες έως και 7 μποφόρ – Αναλυτικά η πρόγνωση

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Παρασκευή με βοριάδες έως και 7 μποφόρ – Αναλυτικά η πρόγνωση

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, με μεσημεριανές μόνο νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και λίγες τοπικές μπόρες να εκδηλώνονται κυρίως στα ορεινά τμήματα Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα, ενώ το μελτέμι στο Αιγαίο θα φτάνει σε ένταση ως τα 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά σήμερα Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα για βροχή στα ορεινά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 15 έως 35 βαθμούς.

                                                                                            

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος με παροδική συννεφιά. Ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο από 23 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και σποραδικές βροχές στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς.

   

Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά το μεσημέρι και τον υδράργυρο να δείχνει από 19 έως 35 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 23 έως 31 και στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς παραπάνω.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με νεφώσεις το μεσημέρι, πιθανούς όμβρους στα ορεινά και θερμοκρασία, από 21 έως 36 βαθμούς. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.