ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολλά τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στη Δυτική Ελλάδα

Πολλά τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στη Δυτική Ελλάδα

Προβλήματα στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που έπληξε το απόγευμα τη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, πολλοί δρόμοι στην Πάτρα είναι απροσπέλαστοι εξαιτίας της συγκέντρωσης υδάτων. Ο ίδιος ιστότοπος μεταδίδει πληροφορίες για εγκλωβισμένα Ι.Χ. στη γέφυρα του Μιντιλογλίου, καθώς και για πτώση δένδρου στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στη διασταύρωση του Λάππα. Στον κάμπο της Ηλείας, σύμφωνα με το ilialive.gr, καταγράφονται πτώσεις δένδρων από τους ισχυρούς ανέμους και διακοπές στην ηλεκτροδότηση, μετά από το πέρασμα ισχυρής καταιγίδας. Τέσσερα καταστήματα πλημμύρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου, στο κέντρο της Βάρδας. Στον δήμο Πηνειού έχουν καταγραφεί ζημιές από ανεμοθύελλα, ενώ δένδρα έχουν πέσει στην Εθνική Οδών Πατρών – Πύργου στο ύψος Παλαιοχωρίου – Σαβαλίων και διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στην περιοχή της Γαστούνης. Προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε πολλά σημεία του νομού, ακόμη και μέσα στο Αγρίνιο, έχουν σημειωθεί πτώσεις δένδρων ακόμη, σύμφωνα με το agrinionews.gr. Πολλά δένδρα έπεσαν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, προκαλώντας διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στο Αγρίνιο. Κολόνα της ΔΕΗ κατέπεσε και στη Μεγάλη Χώρα αλλά και στον υποσταθμό της ΔΕΗ στον Πλάτανο Καλυβίων. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ζημιές σημειώθηκαν στον δήμο Θέρμου από μπουρίνι. Στέγες καταστράφηκαν, ενώ χωριά στα ορεινά του δήμου παραμένουν αποκλεισμένα χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο. Προβλήματα από την κακοκαιρία στη νότια Κέρκυρα Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους οι οποίοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους από λάσπη και όμβρια ύδατα, άφησε στο πέρασμά της η ξαφνική κακοκαιρία που έπληξε το νησί της Κέρκυρας, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας οδηγός στα Μωραΐτικα, στη νότια Κέρκυρα, χρειάστηκε τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, για να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής. Παράλληλα, άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν και έναν ηλικιωμένο από το πλημμυρισμένο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ακραία φαινόμενα ήταν πιο έντονα στη νότια Κέρκυρα, καθώς πλημμύρισαν σπίτια στη Μεσογγή και στα Μωραΐτικα. Την ίδια ώρα, σύμφωνα την πυροσβεστική υπηρεσία Κέρκυρας, έγινε άντληση υδάτων από πέντε μονοκατοικίες, καθώς και κοπή πολλών σπασμένων κλαδιών. Η κακοκαιρία δεν επηρέασε τον απόπλου των πλοίων της γραμμής και τα δρομολόγια μέχρι αυτή την ώρα διεξάγονται κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.