ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα Τρίτη

Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα Τρίτη

Φθινοπωρινό θα είναι το καιρικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες με σταδιακή εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο, πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές. Έτσι, την Τρίτη, τοπικές βροχές θα έχουμε κυρίως στα ανατολικά και νότια οι οποίες σταδιακά θα σταματήσουν. Την Τετάρτη, σποραδικές βροχές αναμένονται στα δυτικά, ενώ την Πέμπτη τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και τοπικά θα ενταθούν. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με ένταση ως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

                                                                                            

Στη Θεσσαλονίκη, τοπική συννεφιά, άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 23 βαθμούς.

   

Στην Πελοπόννησο συννεφιά κατά περιόδους. Ο υδράργυρος από 9 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.   

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και στη βόρεια Κρήτη πιθανή βροχή, βοριάδες 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 17 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπική συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση και θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.