ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλλάζει απότομα ο καιρός με καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους

Αλλάζει απότομα ο καιρός με καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ΕΜΥ θα επηρεαστούν:

Την Παρασκευή (21/10/2016) και το Σάββατο (22/10/2016) πιθανώς πρόσκαιρα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά.

Από το βράδυ του Σαββάτου (22/10/2016) μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής (23/10/2016) πιθανώς η ανατολική νησιωτική χώρα.

Μακεδονία – Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι προσκαιρα έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική στερεά – δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 εως 22 βαθμους κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική στερεα και πιθανώς πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 εως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε νότιων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.