Λαμία: Ισχυρή χιονόπτωση – Στο πόδι όλη τη νύχτα οι υπηρεσίες

Λαμία: Ισχυρή χιονόπτωση – Στο πόδι όλη τη νύχτα οι υπηρεσίες

Tη νύχτα χιόνισε προς Δομοκό, Μπράλο και προς Καρπενήσι χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους. Χιόνι έπεσε και στους Αγίους Θεοδώρους, κανένα πρόβλημα και στην εθνική οδό.

Στο πόδι όλη τη νύχτα οι υπηρεσίες για το χιονιά, που μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στη Φθιώτιδα και την ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερο χιόνι έριξε προς Μπράλο, ωστόσο το οδόστρωμα παραμένει καθαρό για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Λαμία προς Γραβιά – Άμφισσα – Ιτέα.

Από τη πλευρά του Δομοκού το χιόνι έφτασε μέχρι το 6ο χλμ, στα βόρεια της Λαμίας, χωρίς και πάλι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.

Χιόνι έπεσε και προς Καρπενήσι, όπου η κυκλοφορία μέχρι τώρα γίνεται χωρίς αλυσίδες, όμως καλό θα είναι οι οδηγοί που θα ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο προς Ευρυτανία, να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο.

Και στο εθνικό δίκτυο ο δρόμος είναι καθαρός. Το λίγο χιόνι που έπεσε τη νύχτα στην ανατολική πλευρά της Φθιώτιδας, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στους οδηγούς.

Τα ξημερώματα της Κυριακής και της Δευτέρας οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις πρώτες πρωινές ώρες λόγω παγετού (θερμοκρασία υπό του μηδέν).

Σήμερα το πρωί δεν αποκλείεται πολύ πρόσκαιρα να χιονίσει για λίγο και μέσα στην πόλη της Λαμίας, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και μέχρι το μεσημέρι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με το κρύο ωστόσο να παραμένει τσουχτερό.

Ήλιος με τα δόντια προβλέπεται την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Από την Τρίτη 20 του μηνός έως και την παραμονή Χριστουγέννων ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα σχηματιστεί στην Αδριατική θα προκαλέσει εκ νέου επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας, αυτή τη φορά με νοτιάδες, βροχές στα πεδινά και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας (ενδεικτικό υψόμετρο 800-900 μέτρα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.