ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τ.Αρνιακός: «Νέα ψυχρή εισβολή στη χώρα μας στις 15 με 16 Ιανουαρίου»

Τ.Αρνιακός: «Νέα ψυχρή εισβολή στη χώρα μας στις 15 με 16 Ιανουαρίου»

Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά στη χώρα μας ενώ σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό έρχεται νέα ψυχρή εισβολή

Τελευταία ημέρα της καικοκαιρίας η σημερινή (11/01/2017), καθώς από αύριο, Πέμπτη (12/01) ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. Μετά τα χιόνια έρχονται οι βροχές, σύμφωνα με τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1, ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου χιονίζει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο, όπως προέβλεψε ο Τάσος Αρνιακός, τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν γρήγορα.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από νωρίς το πρωί σε Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ήπειρο. Οι κάτοικοι στα Επτάνησα ξύπνησαν σήμερα με… βροχές.

Ο Τάσος Αρνιακός εξέφρασε φόβους για πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς ο συνδυασμός του μεγάλου όγκου χιονιού που έχει πέσει στις περισσότερες περιοχές με τις βροχές που αναμένεται να έρθουν δεν αποκλείεται να προκαλέσουν πλημμύρες.

Πού θα χιονίσει στην Αττική

Στην Αττική περιμένουν συννεφιά και σιγά- σιγά θα αρχίσει να βρέχει. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά. Οι άνεμοι θα είναι βοριάδες αλλά μετά θα γυρίζουν σε νοτιάδες που θα φτάσουν τα 5 μποφόρ.

Αργά το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, καθώς οι βροχές θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πάλι χιονοπτώσεις, αλλά γρήγορα, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, θα φύγει ο χιονιάς και θα έρθουν βροχές. Η θερμοκρασία από -6 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Πού θα χιονίσει την Πέμπτη

Για αύριο, Πέμπτη ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. «Θα έχουμε βροχές που θα επηρεάσουν αρχικά τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, στη συνέχεια τη Στερεά Ελλάδα και τέλος τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι βοριάδες θα γυρίσουν σε νοτιάδες», σύμφωνα με τον μετεωρολόγο.

Στην Αθήνα, αύριο, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή περιμένουμε καλοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο την Ήπειρο θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

«Καταφθάνει» νέα ψυχρή εισβολή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί τα χιόνια από τις επόμενες ημέρες να μας… αποχαιρετούν, ωστόσο, ο Τάσος Αρνιακός έκανε λόγο για νέα ψυχρή εισβολή στη χώρα μας στις 15 με 16 Ιανουαρίου. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, «είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το εκτιμήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.